Sănătate

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – preț, în cazul în care să cumpere, cum funcționează

Vitamina D3 De ce n EM> corp pentru pescuit cu undița? Interesul oamenilor de știință la vitamina solare de ani de zile, este în continuă creștere. Numai în ultimii 50 de ani a publicat mai mult de 62 de mii de lucrări științifice pe calciferol. Este cunoscut faptul că vitamina D3 este eficient împotriva unui număr mare de boli, inclusiv a tuberculozei și a cancerului. În articolul nostru, vom vorbi despre rolul calciferol in organism, tipurile sale, și modul în care să alimenteze în condiții de siguranță vitamina.

Vitamina D – functii in organism

puternic coloana vertebrală a sănătății umane este adesea numit vitamina D, funcțiile de calciferol în organism sunt foarte diverse. Vitamina soare oferă locuri de muncă coordonată a multor sisteme și organe.

 1. Sistemul scheletic. Calciferolul 3-4 ori accelerează absorbția componentelor minerale majore ale osului – calciu și fosfat în intestinul subțire, controlează excreția renală, normalizeaza echilibrul mineralelor numite, menține homeostazia calciului în sânge, crește numărul de celule, pentru a înțelege secțiunile vechi ale țesutului osos (osteoclaste), este un puternic stimulent importanta parte a auto-reînnoire a osului – resorbția (dizolvare) a osului. In plus, vitamina D protejează împotriva distrugerii țesutului cartilaginos. Se observă că locuitorii din emisfera sudică este mult mai puțin susceptibile de a suferi de boli articulare decât cei care suferă în mod regulat de o lipsă de lumina soarelui.
 2. Sistemul imunitar. Calciferolul afectează zona măduvei osoase, responsabile pentru sinteza celulelor imune numite monocite. Cele mai multe celule ale sistemului imunitar sunt echipate cu receptori pentru forma activa a vitaminei D – calcitriol. În cazul în care organismul este penetrat infecție, cantitatea de calcitriol în celule, prins în focarul inflamației, crește în mod dramatic. Aceasta stimulează activitatea imunității ereditare. In plus, vitamina D participă la sinteza de mai mult de 200 de peptide antimicrobiene -. Molecule cu activitate bactericidă, dintre care cele mai importante sunt cathelicidin și defensină-β2
 3. Sistemul nervos. Ajutând la menținerea nivelului corect de calciu in sange, vitamina D imbunatateste astfel restaurarea tecilor de protecție care înconjoară nervul care asigură transmiterea normală a impulsurilor nervoase între celulele sistemului nervos, precum și procesul de contracție musculară. Celulele din creier și măduva spinării și sistemul nervos periferic – neuronii si gliocytes – furnizat cu receptori pentru formele active de vitamina soare. Calciferolul imbunatateste functia creierului mai mare (de memorie, atentie, coordonare psihomotorie, vorbire, și altele).
 4. Creșterea celulelor canceroase. În condiții de laborator, sa constatat că vitamina D suprima cresterea celulelor maligne (celule leucemice, glioblastomul și altele), mai mult de 50% și previne răspândirea metastazelor. Persoanele care primesc un număr suficient de calciferol, sunt mult mai puțin susceptibile de a face cancer de san, ovare, erecție, creier, sânge, de colon, pancreas, plămâni.
 5. Sistemul endocrin. Calciferolul reglează producția de insulină de către pancreas, menținând astfel un nivel adecvat al glucozei în sânge.
 6. Sistemul renină-angiotensină. Acest sistem hormonal, care la om este reglarea tensiunii arteriale și a volumului de sânge. Un nivel suficient de calciferol ajută la controlul acestui sistem. În cazul în care riscul de deficit de vitamina D, a tensiunii arteriale este mult crescut.
 7. Sistemul genital. Vitamina soarelui activeaza glandele sexuale, promovează penetrarea ovulului in peretele uterin, menținând o sarcină normală, controlează producția de hormoni placentari. Barbatii vitamina soare ajută la combaterea disfuncției erectile, creste nivelul de testosteron.
 8. OL>

  Vitamina D controlează până la 200 de gene, procese intracelulare care reglează permeabilitatea membranelor intracelulare, necesară pentru menținerea sănătății inimii, ficat, rinichi, tiroida și glandele paratiroide, și producerea de hormoni tiroidieni și hormonul paratiroidian.

  De ce avem nevoie de produse cu vitamina D

  Se consideră că în cazul în care o persoană își petrece mult timp în lumina directă a soarelui, lipsa de vitamina D EM> amenință-l. Cu toate acestea, există multe obstacole în calea primirii calciferol în organism. Nume principal.

  1. Cantitatea de melanina din piele. pielea inchisa la culoare, pentru aceeași perioadă de timp produce de 2 ori mai puțin vitamina D decât lumina. Mai mult decât atât, pigmentarea întunecată a pielii poate provoca o încetare completă a dezvolta vitamina soare în organism. Faptul este că melanina pigment al pielii (și anume este responsabil pentru culoarea pielii) are capacitatea de a concura eficient cu colecalciferol in timpul raze ultraviolete.
  2. Particularitățile de vârstă ale organismului. Vitamina D este formată în stratul profund piele interior al predecesorului sau – vitamina D. Cu vârsta, conținutul acestei provitaminei în piele scade, urmată de deteriorarea capacității organismului de a produce vitamina soarelui
  3. .

  4. Cazare în zona de deasupra 35º latitudine nord. Mai departe îndepărtat din zona ecuatorului, radiațiile ultraviolete de undă lungă, cu atât mai puțin soarele devine pe piele și mai puțin produse de vitamina D.
  5. Obezitatea. țesut adipos este în măsură să ia o parte din calciferol și creșterea numărului de forme inactive de vitamina. Mai mult decât atât, raportul dintre cantitatea de grăsime din corp și deficit de vitamina D se manifestă numai la femei.
  6. Îmbrăcăminte, protecție solară, sticlă (de exemplu, fereastra). Toate aceste elemente nu permit razelor solare să intre în piele. dovezi cunoscut faptul că de protecție solară cu un factor de protectie solara (SPF) de 8 până la 15 reduce sinteza vitamina soarelui cu 95-98%.
  7. Angajamentul față de o dietă vegetariană. Produsele alimentare de origine animală este o altă sursă importantă de vitamina D.
  8. Violarea aspirare a tractului gastrointestinal.
  9. OL>

   Omul nu poate ști sigur dacă există suficient calciferol dezvoltat în pielea lui și a intrat corpul cu alimente. Mai mult decât atât, radiațiile UV este factorul cancerigen care poate declansa dezvoltarea cancerului de piele. Prin urmare, este foarte important să se ia medicamente cu vitamina D. EM> Care dintre ele ar trebui să prefere și de ce?

   Vitamine D2 și D3 – care este diferența

   ?

   Există mai multe tipuri de vitamina soare. In medicina folosesc cel mai des două dintre ele – ergocalciferol (D2) și colecalciferol (D3). Vitamina D2 și D3 – care este diferența EM>? Încearcă să înțelegi.

   Să începem cu faptul că ergocalciferol intră în corpul uman cu alimente de plante. Colecalciferol este sintetizată în piele din colesterol sub influența spectrelor radiațiilor ultraviolete A și b și este conținută în produsele alimentare de origine animală. Pentru ca vitamina D2 și vitamina D3 a început să lucreze pentru binele corpului nostru, în organism, acestea trebuie să sufere o serie de transformări, în primul rând în ficat, apoi în rinichi și transforma în forma activă 25-hidroxicolecalciferol și 25- gidrocirculatory.

   Aici este începutul principalele diferențe între cele două tipuri de aceeași vitamina. Conversia vitaminei D3 în forma activă durează mult mai puțin timp decât vitamina D2. Excesul de ergocalciferol, afectează în mod negativ funcționarea organelor interne, poate provoca intoxicații. Supradoza de colecalciferol nu are efecte adverse asupra organismului.

   Dar poate cel mai important, nici măcar asta. Activitatea biologică a colecalciferol 20-40% mai mare decât ergocalciferol. Și durata de acțiune a vitaminei D3 este superior D2 cu 33%.

   Specialiști (Houghton La, Vieth R.), nu este recomandat să ia în considerare ergocalciferol ca nutrient adecvat pentru suplimentarea sau alimente de îmbogățire a alimentelor.

   De ce, în ciuda avantajelor evidente de vitamina D3 înainte de D2, medicii încă prescris ergocalciferol la pacientii lor, iar companiile farmaceutice continuă să producă fidel? Răspunsul ar trebui să se uite la istorie. Faptul că în 1949 (în urmă cu aproape 70 de ani!) Organizația Mondială a Sănătății a raportat că diferențele dintre cele două tipuri de vitamina solara „minim“. În plus, producția de ergocalciferol mult mai profitabile.

   sursă sigură de vitamina D – biocomplex “Osteo-Vit D3”

   Ce sursă de vitamina D EM> astăzi poate fi numit cel mai sigur?

   În 2013 grupul de oameni de știință Europen sub îndrumarea profesorului, doctor în medicină V. I. Strukov a dezvoltat biocomplex “osteo-Vit D3”. Cu un conținut de colecalciferol într-o cantitate de 3 mg și naturale sursa de vitamina D EM> – disponibil puiet de trântor EM>. S-au dovedit că conținutul de vitamina soare în aceste apiproducts semnificativ mai mare decât în ​​ulei de pește. Judecător pentru tine: în 1 g puiet teleghidate EM> conține 950 UI de vitamina D, și în aceeași cantitate de ulei de pește – doar 100-180 UI. „Osteo-Vit D3“ sigur pentru sănătate compensa pentru lipsa de vitamina D și de a furniza organismului cu toate cele necesare pentru o funcționare normală vitamine și minerale. Deoarece larvele dronelor este un depozit natural al substanțelor biologic active, o forță puternică de vindecare, care a fost cunoscut de vechii împărați chinezi.

   Medicamentul pentru întărirea oaselor – “OSTEOMED Forte”

   Ce se poate face în cazul în care există un deficit de vitamina D a afectat starea sistemului osos, oasele devin slabe sau chiar a avut o fractură? Specialiștii Centrului de osteoporoză la Institutul Penza de medicale avansate, împreună cu complexul farmaceutic „Parafarma“ a dezvoltat un medicament pentru întărirea oaselor EM> „ OSTEOMED Forte EM>“, care permite în condiții de siguranță și eficient se ocupa de cazuri severe de osteoporoza si a accelera vindecarea fracturii. În compoziția sa, în plus față de colecalciferol, este disponibil puiet de trântor EM> este un alt sursa de vitamina D EM> si update stimulator al țesutului osos, precum sare de calciu foarte absorbabile – citrat de calciu și vitamina B6. Studiile clinice au arătat că admiterea „ OSTEOMED Forte EM>“ permite timp de cel puțin 2 săptămâni pentru a accelera recuperarea fracturilor, a scăpa de cavităților din oase.

   S-au găsit că 50% din populația lumii suferă de deficit de vitamina D. Drugs „“ osteo-Vit D3″ și «OSTEOMED Forte» va ajuta să-l elimine în condiții de siguranță, și va sprijini sănătatea și corpul osos în general. este util să știți despre CALCIUMCalcilator: admin1128.11.2018 Lasă un comentariu

   Cei mai mulți oameni sunt conștienți de faptul că de calciu în organism este conținută în oase și le protejează. Dar puțini știu că lista funcțiilor sale sunt mult mai largi, care să permită această substanță este acum cunoscut sub numele de regele de minerale. Oasele componente, impulsuri transmițător, un apărător de inflamație Despre faptul că, calciul din organism protejează osul de la distrugere, știu aproape totul. Dar …

   boli Citește Galeao ale JOINTSSostavyat: admin1103.12.2018 Lasă un comentariu

   Stil de viață al omului modern, nu este de acord cu legile naturii, potrivit cărora mișcarea și o dietă variată sunt cele mai bune moduri de a menține sănătatea articulațiilor. Cea mai mare parte a timpului ne petrecem într-o poziție așezat, să mănânce cea mai mare parte aceleasi alimente, au fost supuse unui tratament termic și lipsit de partea leului de nutrienți. În astfel de circumstanțe, rămân active la o varsta inaintata? Se pare că doar trei … Citește Galeao HORMONI THERAPYGermaniator: admin1129.11.2018 Lasă un comentariu

   Tratamentul hormonal al osteoporozei au apărut atunci când oamenii de știință au devenit legătură evidentă între aceste substanțe și sistemul osos. Pierderea de calciu oaselor se produce din cauza lipsei acestor compuși. Cu toate acestea, terapia de substituție hormonală are mai multe dezavantaje, dintre care cel mai formidabil este Oncologie. De ce un tratament hormonal al osteoporozei nu este cel mai bun mod Oamenii de știință au înțeles de mult că absorbția de calciu, fără BOLI …

   Citește Galeão de Tkani DE CONDUCERE, VITAMINE PENTRU BONESViceMinister: admin630.11.2018 Lasă un comentariu

   Osteoartrita cauza dureri severe și deteriorarea sănătății. Conform statisticilor, este vina de boli comune pentru oameni își pierd adesea abilitatea de a lucra. Pentru a restaura aceste mecanisme naturale la viață, avem nevoie de o reîncărcare completă. Vitamine pentru osteoartrita – un ajutor semnificativ în recuperarea articulațiilor

   .

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...