Electricity saving box – opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Electricity saving box - opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra
[Total: 0    Average: 0/5]

Lifehacker vă oferă pentru a afla adevărul despre dispozitivele prevăzute la titlul de energie electrică de economisire Box Generale de specialiști în domeniul lor, ca unul dintre ei se numește în glumă, un inginer electric lvl 80.

Perturbările economice forțând toți să ne gândim la reducerea costurilor. Și, în cele din urmă vreau să mă nega plăcerile obișnuite: produse alimentare, cumpărături și de cinema. Deci, ceea ce ar fi un astfel de minor să sacrifice strânge cureaua până când sa transformat într-un laț? În timp ce gândiți alegere dificilă, se pare că modul în care găsește. Un vecin bun, un coleg de ajutor sau de oferte sociale preferate pentru a cumpăra o cutie mică, care poate reduce costurile de energie electrică. Puneți aparatul în priză, iar economia începe să se bucure de creșterea de zeci de procente! Baza de dovezi a eficienței tehnologiei avansate se bazează pe avizarea opiniile clienților fericiți și clipuri video YouTube netăgăduit. Dar este totul bine, așa cum ne prezintă cu publicitatea?

Mai mult, Lifehacker vă aduce un articol interesant din Burr brigadă, compus din chirurg LoneWolf și asistentul operby sa plasat în paginile originale ale ediției de Internet „Energocapital“.

demontează dispozitivul pentru a economisi energie

Doriți să devină un adevărat erou al poveste? Nu există unele de peste mări Superman sau Spiderman, iar cel mai mult că nici nu este un adevărat Pinocchio!

36abs athlete bikini  Electricity saving box   opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra Și nu are nevoie pentru a merge la domeniul de vise și îngropa în monede de aur pământ 5 sub acoperirea de noapte … doar suficient pentru a cumpăra un dispozitiv de acest fel, numit „caseta seving elektrisiti“ sau „Economic de energie electrică „(Caseta de economisire de energie electrică).

>>>>  Sustafix - pret, opinii, în cazul în care pentru a cumpăra, versiunea originală

Apoi, introduceți-l în priză (presărat cu sare și apă puternic eu nu recomand), să spună: „de kreks Pax FEKS!!!“ Și asta e tot! Tu -! Pinocchio

Între timp, dragul nostru Distributioo promovează în mod activ cutii cu LED-uri, care sunt inserate în priză și promit „economii de energie nerealiste“ și „rotația lentă a contorului“, au sentimentul de „sete eternă a unui freebie“ de cetățenii noștri, și frecându-și mâinile lor. Și, desigur, Distributioo obține profit nerealiste prin cumpărarea acestor cutii pentru $ 4 în China și de vânzare către cetățenii creduli din Europa, Ucraina, Kazahstan, Belarus la 40 $.

Deci, ce e în interiorul acestui dispozitiv? Propun să facă o călătorie fascinantă prin măruntaiele sale pentru a evalua potențialul acestor investiții! Deci, bisturiu în mână, pacientul pe masa!

36abs athlete bikini 1 1 Electricity saving box   opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra Cel mai scump lucru în acest dispozitiv este, probabil, cazul. Este făcută solid: culoare argintiu cu accente negre și logo-ul megablock. Cu toate acestea, ținute împreună cele două jumătăți doar cu un singur șurub mic, pe care le deșurubat cu ușurință.

În interiorul unui dispozitiv minune, „de economisire a energiei“ este Consiliul electronic cu un set minim de componente și o „cutie neagră“ relativ mare, care, după cum bănuim, este secretul super-arma (wunderwaffen) în lupta împotriva consumul de kilowați-oră! Și bănuim că este un condensator de film convențional.

Pe partea verso a plăcii de circuit imprimat care este fixat cu două șuruburi, arată astfel:

întregul circuit este creat pe o placă de circuit imprimat, este proiectat pentru a face un mare miracol – pentru a crea condițiile necesare pentru … ardere două LED-uri. Și pentru a adăuga mai multă claritate, aici sunt compilate de conceptul de echipa chirurgicală a acestui dispozitiv:

>>>>  Provocative Gel - preț, în cazul în care pentru a cumpăra, versiunea originală

Da, în cazul în care este foarte generalizat, apoi în interiorul există un mic șir de două LED-uri și un condensator de mare de film. Și cât de mare este, ne-am întrebat despre asta, de asemenea, și am măsurat un dispozitiv destul de bun:

Măsurătorile au arătat că secretul negru, condensator are o capacitate cât mai mult de 5,18 MFD.

După preparare am pus toate intestinele înapoi și cusut pacientului. Sa decis să-l încercați pe. Fara aceasta, analiza noastră experiment ar fi incomplet. Am pus megaeconomics într-o priză bine încărcată.

Și … un miracol! LED-urile se aprind într-adevăr, și speranța noastră.

Dar contorul este obraznic și încrezător „răsucite“ aceleași kilowați-oră, care este conectat la dispozitivul de miracol …

38abs attractive blur  Electricity saving box   opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra Și totuși, cel puțin un anumit efect ar fi fost obținute de la includerea unui condensator de film cu o capacitate de 5 pF în paralel cu rețeaua de acasă. Cu alte cuvinte, la urma urmei, ce idee genială pune Distributely pentru a justifica într-un fel lor inselat credul Pinocchio? Va răspunde în mod direct, capacitatea acestui condensator este atât de mic, încât va fi suficient doar pentru a compensa puterea reactivă a lămpii fluorescente de 40 de wați.

Da, ai auzit bine, în plus față de puterea activă (P, W, W), care este transformată în lucru util (mișcare, rotație, încălzire), unele dispozitive, cum ar fi motoarele consumă mai multă putere reactivă (Q, var, volt-ampere reactivă). Este necesar pentru a crea câmpul electromagnetic. Acum, uscător nostru și frigiderul care consumă energie de la rețea și porniți-l neproductiv. Dar dacă lângă mașina de spălat sau un frigider în priză pentru a lipi un condensator (capacitate și se calculează pe tensiunea necesară), motoarele noastre stimat frigider și mașină de spălat va consuma putere reactivă din condensator și nu va „grila de sarcină“. Și acum MEGAWILD: contor de energie activă instalate în apartamentul tău, complet indiferent la cât de multă putere reactivă a curs prin. El nu crede.

>>>>  Peruvian Maca - preț, în cazul în care pentru a cumpăra, originalul

Din nou, un contor de energie activă proiectat în mod corespunzător ia în considerare numai energia activ care trece prin ea. Deci, stabilind tot felul de „-seving magic energie-cutii“, vă poate scuti foarte ușor o zonă mică de cabluri de la o mică parte din puterea reactivă. Dar eforturile de metru dvs. nu apreciaza.

Deci, nu te lăsa păcălit de poveștile de Distributioo, nu cumpara condensator de film cu citire a condus timp de 40 $, dacă tu cu siguranță nu vreau să se simtă ca Pinocchio. )))

Ai grija de tine si banii tai!

În loc de o concluzie de energie electrică de economisire Caseta ​​H3>

Am mers cu sondajul la unul dintre bombarda autorii articolului. Este merită încercat ca răspuns la „indoi“ de stat pentru creșterea excesivă a tarifelor și a devalorizării rublei, pacalirea metri? Există vreun beneficiu real de la aparate de uz casnic eficiente energetic?

Desigur, nu-l merita. Sistemul de alimentare se îmbunătățește în mod constant tehnici de căutare „hoți“. În plus, amenda de zece ori mai mare decât suma „furat“ se va răci orice ardoarea. Și cel mai important, există cazuri de moarte „kulibinyh“, încercați să vă conectați singur cu dispozitivele de dozare. Deci, jocul nu este în valoare de lumânare.

Tuulikki Tuomioja
Despre Tuulikki Tuomioja Articolele 168
"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."