Cafea verde – pret, site-ul oficial, în cazul în care pentru a cumpăra, originale, opinii

Cafea verde - pret, site-ul oficial, în cazul în care pentru a cumpăra, originale, opinii
[Total: 0    Average: 0/5]

În prezent, atât de mult despre cafea verde, care pune din neatenție întrebarea: ce, de fapt, cafeaua verde este diferit de la negru, în cazul în care este într-adevăr la fel de util pentru noi și dacă credeți că informațiile pe care el promovează pierderea in greutate? Să ne ocupăm.

În primul rând, un pic de istorie

Este cunoscut faptul că cultura cultivării cafelei pentru mai mult de 800 de ani. Există mai multe legende asociate cu descoperirea de cafea, dar ne vom concentra asupra unor lucruri interesante despre acest produs.

In Europa, cafeaua a apărut în timpul domniei lui Alexei Mihailovici și a acționat ca un panaceu pentru multe afectiuni, inclusiv migrene. Cu toate acestea, obiceiul de a bea o băutură de cafea asociat cu numele lui Petru I. Potrivit istoricilor, el este făcut în mod forțat să bea „lăturilor amar“ curții sale.

ction ctive ctivity5 Cafea verde  pret, site ul oficial, în cazul în care pentru a cumpăra, originale, opinii Catherine cafeaua băută Marii de zi cu zi, cu toate acestea, el a fost atât de puternic încât aproximativ 400 g de cafea a fost suficient pentru 4 cesti. Catherine a fost, de asemenea, inventat withvoobrazil exfoliant pentru a curata fata si corp. Pentru a face aceasta, ea a amestecat zaț de cafea cu apă și săpun.

Inițial, cu toate acestea, cafeaua in salbaticie creste in Etiopia. La descoperirea boabelor de cafea a fost folosit ca tonic exclusiv brut. Puțin mai târziu, în Yemen de la matur pulpa uscată a fructelor a început să se pregătească așa-numita „cafea yemenit alb.“ Și numai în secolul al XII-lea din boabe de prime au început să se pregătească băutura (în cafeaua verde se dovedește), și chiar secole mai târziu a început să se usuce, prăjită și ei și pulberea se pisa și se umple cu apă fierbinte, adăugând condimentele (cea mai mare parte ghimbir și scorțișoară) și lapte.

>>>>  Hydroface - pret, opinii, în cazul în care pentru a cumpăra, versiunea originală

cafea verde și caracteristicile sale

cafea verde este de cafea, care nu a fost expus la un tratament termic, adică boabele nu sunt prăjite (ca și pentru a obține familiar pentru noi cafea neagră) și a lăsat o culoare mată de măsline. Grain acestea folosind o procesare specială este extras din pulpa dulce a fructului (bace) al arborelui de cafea.

Aspect și aromă de cafea verde amintește de linte. boabe de cafea verde nu au o astfel de aromă bogată, negru. Când berii boabe de cafea măcinată verde se schimbă culoarea băutură maro cu un gust acru tartă.

O compoziție utilă și utilizarea cafelei verzi

cafea verde are o compoziție chimică complexă. Conține taninuri (inclusiv tanin), alcaloizi purinici (de exemplu, cafeină și teofilină), alcaloizi trigonelină, uleiuri esențiale, acizi organici (inclusiv acid clorogenic), vitamine, minerale, fibre, L-carnitină, uleiuri vegetale, monozaharide, polizaharida pectină, amino acizi, etc.

Această compoziție unică de cafea verde este responsabil pentru capacitatea sa de a:

 • pentru a îmbunătăți tonul general al organismului,
 • pentru a îmbunătăți activitatea creierului,
 • încurajează activitatea fizică,
 • reconfortant să acționeze asupra sistemului nervos
 • pentru a îmbunătăți starea sistemului respirator,
 • pentru a reduce nivelul de zahăr din sânge
 • pentru a regla metabolismul
 • pentru a îmbunătăți digestia,
 • pentru a curăța organismul de toxine si metale grele.

ction ctive ctivity5 1 Cafea verde  pret, site ul oficial, în cazul în care pentru a cumpăra, originale, opinii În plus, boabele de cafea verde sunt folosite cu succes în medicină și cosmetologie. Ulei bazat pe ele este utilizat pentru tratamentul arsurilor, pentru a elimina cicatrici si vergeturi, lupta celulita, pentru a spori, de a stimula creșterea și a restabili strălucire părului, pentru îngrijirea pielii sensibile, uscate și deshidratate, și, de asemenea, pentru a preveni apariția ridurilor.

>>>>  Collamask - pret, site-ul oficial, în cazul în care pentru a cumpăra, originale, opinii,

cafea verde ca instrument pentru pierderea în greutate

Cu câțiva ani în urmă oamenii de știință din SUA, sa dovedit că fasole neprăjite cafea verde are un conținut foarte mare de acid clorogenic, au capacitatea de a reglementa nivelul de zahăr în sânge, și în fasole prăjită cantitatea acestei substanțe este redus de multe ori. Și, în timp ce reducerea conținutului de zahăr în organism începe să lucreze procese care contribuie la arderea grasimilor. În plus, boaba de cafea verde conține o cantitate decentă de crom, sentimentul copleșitor de foame și pofta de dulciuri. Acesta este motivul pentru care cafeaua verde este acum atât pe scară largă publicitate ca un instrument pentru pierderea in greutate. Dar, în forma în care este, de exemplu, în farmacii, efectul său este îndoielnică, deoarece conține extract de fasole Supplements cafea verde într-un număr foarte aproximative și cu adăugarea unei varietăți de excipienți.

Posibil prejudiciu cafea verde

De regulă, numai abuzul de cafea verde pot apărea:

 • dureri de cap,
 • tulburări gastro-intestinale,
 • iritabilitate,
 • insomnie.

Nu este recomandat să bea mai mult de 2 cesti de cafea verde pe zi.

Ar trebui să-l abandoneze, în principiu, persoanele cu boli cum ar fi:

 • hipertensiune,
 • glaucom,
 • osteoporoză,
 • gastrită și ulcer peptic în faza acută.

cafea verde este contraindicat pentru femeile gravide și care alăptează și copii de până la 14 ani.

Tuulikki Tuomioja
Despre Tuulikki Tuomioja Articolele 168
"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."