Atlant Gel – comentarii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Atlant Gel - comentarii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra

& nbsp; Compozitie Atlant Gel

Crema Atlant Gel contine numai ingrediente naturale. Acestea includ:

 • Barberry. Este sursa de alcaloizi și acizi organici. Efectul asupra tonic corpul, îmbunătățește imunitatea și are proprietăți anti-inflamatorii ușoare.
 • Ashwagandha. Un afrodisiac natural. Întinerește, combate inflamatia, creste rezistenta musculara si imbunatateste rezistenta.
 • Lignans. Stimularea activitatii sexuale si creste potenta.
 • Maca. Crește potența la bărbați, ajuta la producerea de testosteron și este utilizat în tratamentul infertilității.
 • Castan, Ginkgo biloba, ghimbir. Extracte din plante pentru a îmbunătăți inima si sistemul circulator. Creșterea funcției sexuale și sperma face mai bine.
 • Thistle. Crește producția de hormoni sexuali masculini.
 • dimeticon. Este o componentă de silicon care lubrifiaza țesut și îmbunătățește alunecare. Protejează pielea în timpul antrenamentului pentru a mări penisul si in timpul actului sexual.
 • betaină. Imbunatateste metabolismul si normalizeaza circulatia sangelui.
atlantGel yD5fVI Atlant Gel  comentarii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăraAtlant Gel>>>> > -50% < <<<<

În anumite proporții ale acestor componente spori erectie si cresterea penisului. Fiind absorbit în piele, ele fac țesătura elastică și să contribuie la maxim întindere a cavernos fără nici un prejudiciu. Marirea penisului se petrece treptat fara a provoca durere.

2 instrucțiuni pentru utilizare Atlant Gel

Există mai multe modalități de aplicare a cremei Atlant Gel, în funcție de obiectivele stabilite de către om. În cazul în care suplimentul este utilizat pentru a prelungi actul sexual și sensibilitate crescută, se aplică 30 de minute înainte de intimitate fizică. În acest scop, este necesar să se aplice o cantitate mică de cremă. După o perioadă scurtă de timp există o ușoară senzație de furnicături la nivelul penisului, care spune despre începutul acțiunii a suplimentului. Regularitatea utilizării fondurilor nu contează.

>>>>  Tornado - în cazul în care pentru a cumpăra, opinii, preț

bby boy chid 1 Atlant Gel  comentarii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra Bărbați care doresc să crească dimensiunea de cremă falusul ar trebui să fie utilizat în mod regulat timp de 1-3 luni, în fiecare zi, pentru a obține rezultate. O crema de zi se aplică o dată după procedurile de igienă, urmând aceste reguli simple:

1. mișcări de masaj se aplică din belșug pe penisul în erecție.

2. Da 5 minute pentru crema este complet absorbit.

3. Fac exerciții speciale pentru a mări penisul.

Pentru a obține rezultatele lor, crema trebuie aplicată zilnic, timp de cel puțin 2 luni. Acest lucru va crește penisului cu 3-5 cm In plus crema prevede imbunatatirea functiei erectile, reduce timpul între actele sexuale, prelungește durata orgasmului.

bby boy chid 1 1 Atlant Gel  comentarii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra Pentru a observa primele rezultate după 2-3 săptămâni după utilizare regulată. După 1.5-2 săptămâni de utilizare se va îmbunătăți în mod semnificativ sensibilitatea penisului si creste durata actului sexual. Mărimea medie a corpului creste cu 0,5-1,5 cm, deci ca penisul a fost mai mare de 3 cm, ar trebui să fie de cel puțin 6 săptămâni. După 3 luni, este posibil să se obțină o creștere de 5 cm.

3 Exerciții Atlant Gel

Înainte de exerciții și aplicarea cremei, face o compresa. În acest scop, o bucată de pânză moale, înmuiată în apă caldă, stoarce ușor și înfășurați axului penisului. Pentru a rezista compresa este necesar de 3 minute. După aceea, procedura a fost repetată de 3 ori și așteptați până când pielea devine uscată. Aceasta îmbunătățește circulația sângelui și face mai multe tesuturi elastice.

Există mai multe tehnici de exerciții care pot fi utilizate cu crema Atlant Gel. Prima se realizează în picioare sau așezat. Se compune din următoarele etape:

 1. 1. Penisul este într-o stare relaxată. Omul apucă mâna și strânge capul pentru a imbunatati fluxul de sange.
 2. 2. Falusul este atras de la sine, la sentimente de disconfort ușoară. În această poziție trebuie să fie de cel puțin 5 minute. Ar trebui evitate Durere în timpul antrenamentului.
 3. 3. Este necesar să se facă masaj al penisului într-un cerc de aproximativ 30 de ori.
 4. 4. întinde din nou penisul, dar in 4 directii – stânga, dreapta, sus, jos. A făcut o scurtă pauză și se repetă de masaj circular, de 5 ori.
 5. 5. Penisul trebuie să trage înainte și păstrați-l în această stare timp de câteva minute, apoi se stoarce ușor de câteva ori.
 6. OL>

  A doua metodă, de asemenea, nu trebuie să cauzeze disconfort și durere. Se compune din 2 exerciții:

  1. 1. Penis apuca mâna, astfel încât degetele strânge capul. După aceea, este necesar să se comprime un întreg, în scopul evitării durerii.
  2. 2. Falusul ma tras direct și păstrați-l în această stare timp de 1 minut.
  3. 3. Din nou, țineți întinde penisului, creșterea timpului și să se relaxeze.
  4. OL>

   Al doilea set de exerciții efectuate timp de 20 de minute. Mișcarea ar trebui să fie atent să nu pentru a comprima penisului pana la durere si roseata, pentru a evita probleme în viitor . Efectul va observa după 2 săptămâni.

   Extindere falus Crema contribuie la nedureroasa intinderea tesuturilor si cresterea cartilajului. Este eficient numai atunci când exercitii fizice regulate pe o perioadă lungă de timp. În cazul în care scopul utilizării suplimentului, pentru a îmbunătăți calitatea actului sexual, crema se aplica pe penis fara tehnici de masaj.

Tuulikki Tuomioja
Despre Tuulikki Tuomioja Articolele 168
"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."